Image

EXCLUSIEF VOOR AIRSOFT TRADE CENTER LEDEN!

Image
Image

Airsoft Legends

Airsoft is gebaseerd op een Gentlemens game en dat nemen we graag mee naar onze winkel. Dit houd in dat wij onze klanten altijd zo goed mogelijk zullen helpen. Snelheid, eerlijkheid, prijs/kwaliteitverhouding en een goede klantenservice staan bij ons als hoogste prioriteit.
Image
Image

Over Airsoft Legends

Airsoft-Legends is begonnen uit de passie voor de sport. Door het feit dat airsoft pas sinds 2013 legaal is geworden binnen Nederland, speelden wij regelmatig op evenementen gehouden in België. Airsoft is gebaseerd op een Gentlemens game en dat nemen we graag mee naar onze winkel. Dit houd in dat wij onze klanten altijd zo goed mogelijk zullen helpen. Snelheid, eerlijkheid, prijs/kwaliteitverhouding en een goede klantenservice staan bij ons als hoogste prioriteit.

Categorieën

Airsoft Legends heeft de indeling van de Online Store zodanig ingedeeld dat het zoeken naar gewenste producten zeer eenvoudig is. Als Airsoft Trade Center lid krijg je nu 10% korting op het HELE ASSORTIMENT!  Ben je nog geen lid van Airsoft Trade Center, schrijf je dan nu in en ontvang je kortingscode direct via e-mail.

Image

Clothes

Image

Tactical Gear

Image

Magazines

Image

Ammo / Supplies

Image

Sale

Image

Gun Accesoires

Image

New

Image

Tuning / Upgrades

Image

Outdoor

Image

Bezoek onze Walk-In Store aan de Hoofdweg 384, 2908 LC, Capelle aan den IJssel

0031 (0) 10 - 307 6135

Facebook

Instagram