TEAM TRIPLE X

TTX - 01

TTX

Team Triple X is een airsoftteam dat is onstaan in september 2017. Naar aanleiding voor het opzetten van een 3 v 3 competitie in het NAC in Geldermalsen. Daar wij toen nog geen team naam hadden kwam de NABV met de naam Team X voor die dag. Na overleg met de overige personen waar ons "groepje" toen uitbestond, hebben wij de naam aangepast naar Team Triple X later die avond.

Bij de eerst volgende keer van die try-outs hebben wij gelijk onze nieuwe naam bekend gemaakt en staan sinds die tijd bekend als TTX. Onze leden komen uit heel Nederland, de huidige leden komen uit de regio Rotterdam en regio Ede.

TTX - 01

TTX - 02

TTX - 03 & TTX - 04

De leden van ons TTX team bezoeken op regelmatige basis Airsoft skirms. Dit doet het TTX team zowel indoor ( CQB ) als buiten. Gezelligheid en fairplay staat bij ons voorop. Als lid van TTX betaal je geen contributie airsoft is al duur genoeg. Wel willen we uiteraard dat je als lid actief deelneemt aan een aantal georganiseerde evenementen. Mocht je lid willen worden, dan kan je ons via onze FB pagina of via email een berichtje sturen.

Lijkt airsoft je leuk, maar wil je nog even de kat uit de boom kijken?

Dat kan ook, want als nieuweling bestaat er de mogelijkheid om als introducé mee te gaan naar een Airsoft evenement. (minimale leeftijd 18 jaar) Neem gerust contact met ons op, zodat we wellicht een afspraak kunnen maken om je een keer mee te nemen naar een evenement.