Veluwe Airsoft is de airsoftlocatie op de Veluwe!

Veluwe Airsoft is de airsoftlocatie op de Veluwe!

”IT’S NOT SOMETHING WE DO, IT’S EVERYTHING WE DO”

De deelnemer(s) staan centraal bij Veluwe Airsoft. Dat laten ze graag op alle vlakken merken. Wat een glimlach op het gezicht van de medewerkers van Veluwe airsoft geeft? Als mensen met een glimlach en een voldaan gevoel naar huis gaan! Bij Veluwe Airsoft draait het om het belangrijkste: “What u see is what u get”. Dat geldt ook voor de arrangementen, 2 uur skirmen is ook echt 2 uur airsoften! Alle andere zaken zoals ontvangst, omkleden, pauzes, na borrelen etc. zitten niet in de daadwerkelijke airsoft tijd weggewerkt. Op deze manier gaat het dus niet ten koste van je airsoft missie. Want dat zou zonde zijn toch? Daarnaast worden er wekelijks nieuwe spel missies aangeboden, altijd weer een reden om terug te keren naar deze prachtige airsoftlocatie op de Veluwe!

Arrangementen
Op de website van Veluwe Airsoft staan alle Airsoft arrangementen vermeld.
Airsoften Brons, Silver, Gold, Parcourschieten, Targetschieten en nog veel meer. Uiteraard is het mogelijk om online je reservering te plaatsen. Dat kan via deze link https://www.veluweairsoft.nl/nabv-leden/

Wist je dat er ook “Over Night” Airsoft Skirm mogelijk is? Voor liefhebbers die het tof vinden om in het donker te airsoften, biedt Veluwe Airsoft op iedere laatste zaterdag van de maand een avondskirm aan. Het is mogelijk om via de website hiervoor te reserveren.

Liever een privé skirm? Ook dat is mogelijk. Veluwe Airsoft kan het een en ander voor jou en je team betekenen. Zoals een accommodatie voor teamvergaderingen, privé skirm/ trainingsdag op het terrein van Veluwe Airsoft. Accommodatie om een gelegenheid te vieren samen met jouw gezelschap is uiteraard ook mogelijk. Dit kun je combineren met catering, overnachting & diverse activiteiten.

Webshop & Veldwinkel
Je arrangement gereserveerd maar je hebt spullen nodig?
Bij Veluwe Airsoft kun je van tevoren je producten reserveren. Op deze manier hoef je er niet extra voor te rijden, dit is zeer handig voor mensen die van ver komen. Groot gemak dus!

Airsoft Training - Transition Combat System
Het effectief en veilig bewegen op het airsoftveld door middel van het toepassen van tactische vaardigheden uit het Transition Combat System. Je leert tactisch en effectief te bewegen op het airsoftveld en behaal betere resultaten om zo nog meer uit je airsoft spel te halen! Niet alleen individueel, maar ook met je squad!
Denk hierbij o.a het controleren van de trekker en loop discipline, verplaatsen naar en van de grond, het werken met een of meerdere buddies en nog veel meer. Dit allemaal terwijl je continu blijft scannen
Wanneer? Elke laatste woensdagavond van de maand i.c.m. de inloopavond van Veluwe Airsoft.

Huisteam met sponsor!
Wist je dat Veluwe Airsoft sponsor mogelijkheden biedt voor huisteams? Als huisteam van Veluwe Airsoft geniet je van vele voordelen, krijg je korting en kun je gratis meespelen. Momenteel is er ruimte voor 3 huisteam! Interesse? Vraag naar de voorwaarden door contact op te nemen via https://www.veluweairsoft.nl/contact/

Knutselen, afstellen, winkelen, airsoften, trainen, iemand kennis laten maken met airsoften of voor welk ander reden dan ook? Kom dan naar de inloopavond bij Veluwe Airsoft! Elke laatste woensdagavond van de maand ben jij van harte welkom tussen 18:00 – 22:30

..en we gaan nog niet naar huis..
Heb je lekker een dagje geairsoft, maar wil je nog niet naar huis? Geen probleem! Bij het Apollo Hotel Veluwe De Beyeard kun je overnachten voor een scherpe prijs. Veluwe Airsoft en Apollo Hotel Veluwe De Beyeard bieden samen een fantastische service aan. Het Apollo Hotel Veluwe De Beyeard ligt pal naast het terrein van Veluwe Airsoft en dus ook midden in de natuur. Je steekt de weg over en je bent bij Veluwe Airsoft!

Last but not least….
Klinkt allemaal te gek he?! Wist je dat Veluwe Airsoft ook op zoek is naar nieuwe medewerkers? Lijkt het je wat om te werken bij dit mooie bedrijf? Neem dan nu contact op via . Wie weet zien we jou dan binnenkort...

Locatie: Harderwijkerweg 497A, 8077RJ, Hulshorst, Nederland

Strataim Nova Epsilon in nieuwe kleuren verkrijgbaar bij Airsoft Center!

De Strataim Nova Epsilon in de nieuwe kleuren Groen & Paars zijn nu verkrijgbaar bij Airsoft Center. 

De Strataim Nova Epsilon airsoft granaat bestaat uit twee delen: Een huls en een drukcilinder met afblaasklep. De huls wordt geleverd in twee vormen. De ene is een zogenaamde Tornado, waarbij de balletjes zich bevinden in twee spiraalvormige buizen, en de andere wordt "Bijenkorf" genoemd. Daarbij is elk balletje geplaatst in een apart kamertje in de huls. De balletjes worden door O-ringen op hun plek gehouden. De drukcilinder is in alle uitvoeringen van de Strataim Nova hetzelfde en is zo gemaakt dat hij in elke huls past. Hij omvat een drukcilinder en een afblaasklep met stootsensor.

Strataim groen

De combinatie van huls en cilinder wordt door de gebruiker bepaald. De hulzen geven de Strataim Nova granaten andere eigenschappen waaruit gekozen kan worden, afhankelijk van de spelsituatie. De afblaasklep gaat open op het moment dat de airsoft granaat een schok krijgt, bijvoorbeeld omdat hij tegen een hard voorwerp stoot.De granaat heeft een totaal van 110 BBs op een indrukwekkende 200fps wanneer het gas volledig is opgeladen.Strataim paars

Wanneer wordt de Strataim Nova gebruikt?
De Strataim Nova wordt tijdens airsoft evenementen gebruikt in situaties waar een tegenstander zich verschanst heeft in een gebouw of achter een barricade, zodat hij niet direct geraakt kan worden met een airsoftapparaat in de vorm van een geweer of pistool. De Strataim Nova wordt over de barricade geworpen en op het moment dat hij afgaat zal iedereen die zich binnen een afstand van een meter bevindt geraakt worden door minstens één van de balletjes en moet naar de penalty box (of spawnzone).

Airsoft Center

De Strataim Nova Epsilon in de nieuwe kleuren Groen & Paars zijn nu verkrijgbaar bij Airsoft Center. Bestel deze geweldige Airsoft granaat in je favoriete kleur via onderstaande link!

AIRSOFT CENTER - STRATAIM NOVA EPSILON

Strataim paars 2 Strataim groen Strataim oranje Strataim blauw Strataim rood

Technische gegevens Strataim Nova:

- 110 bb's inhoud
- 200+ fps
- Passend in 40mm grenade pouches
- Hoogte 82mm
- Breedte 42mm
- Gewicht 230gr

De Strataim Nova is eenvoudig te herladen.

Let wel op!

De Strataim Nova Epsilon Impact Grenade is een gasdrukwapen (cat. IV lid 4 WWM). Het is verboden om deze onverpakt bij je te hebben in de auto of op straat. Voor handel is een erkenning nodig. De NABV staat het gebruik van deze granaat tijdens airsoft evenementen toe op voorwaarde dat dit veilig en verantwoord gebeurt.

 

NABV STAAT GEBRUIK "E-RAZ AIRSOFT" GRANAAT TOE

NABV STAAT GEBRUIK "E-RAZ AIRSOFT" GRANAAT TOE

Met ingang van maart 2019 staat de NABV het gebruik van de E-RAZ airsoft granaat toe. De airsoft sportbond heeft dit besluit genomen na het raadplegen van een deskundig te achten autoriteit en het bestuderen van de relevante rechtelijke uitspraken. 

Op basis van die studie en het ingewonnen advies komt de NABV tot de conclusie dat de E-RAZ airsoft granaat (zoals afgebeeld) geen sprekende gelijkenis vertoont met de voor ontploffing bestemd voorwerp. 

De E-RAZ airsoft granaat is een gasdrukwapen (cat. IV lid 4 WWM). Het is verboden om deze onverpakt bij je te hebben in de auto of op straat. Voor handel is een erkenning nodig. De NABV staat het gebruik van de E-RAZ airsoft granaat tijdens airsoft evenementen toe op voorwaarde dat dit veilig en verantwoord gebeurt. 

Hieronder wordt uitgelegd wat de E-RAZ granaat is en waarom die volgens de deskundig te achten autoriteit toegestaan is. 

Wat is de E-RAZ airsoft granaat? 

De E-RAZ airsoft granaat bestaat uit drie kunststof hoofddelen: Een huls met spiraalgroef en sluitdop en een drukhouder. In die drukhouder is een afblaasklep met stootsensor aangebracht. De drukcilinder is door middel van de sluitdop in de huls bevestigd. De balletjes bevinden zich in de spiraalgroef tussen de drukhouder en de binnenzijde van de huls. De afblaasklep gaat open op het moment dat de airsoft granaat een schok krijgt, bijvoorbeeld omdat hij tegen een hard voorwerp stoot. De balletjes worden dan onder gasdruk door de spiraalgroef tussen binnen- en buitenwand via de uitlaat aan de zijkant van de granaat uitgestoten.

De groef tussen binnen en buitenwand vervult de functie van loop, zoals bij een luchtgeweer. Om de granaat te demonteren is een 15mm ringsleutel nodig.

Aangezien de E-RAZ een drukreservoir, een “loop” en een ventiel dat de druk vrij kan geven heeft, voldoet dit wapen aan de technische definitie van een gasdrukwapen. Het is dan ook te beschouwen als een gasdrukwapen in de zin der WWM. Er is geen beperking aan de verschijningsvorm van dergelijke wapens. Zij hoeven er niet beslist uit te zien als een pistool, geweer of kanon en kunnen dus ook een vorm zoals die van de E-RAZ hebben. De E-RAZ is géén airsoftapparaat aangezien er geen sprekende gelijkenis met een vuurwapen is.

Advies NABV aan haar leden 

De E-RAZ airsoft granaat is een product dat door de deskundig te achten autoriteit is geclassificeerd als categorie IV sub 4. Voor de NABV zijn er geen redenen om, op dit moment, het gebruik van dit product niet toe te staan bij skirms / re-enactment. Het gebruik is volgens de NABV dan ook toegestaan. 

Organisatoren en veldeigenaren hebben -vanzelfsprekend- de mogelijkheden om strengere regels te hanteren. Niet elk veld zal het gebruik toestaan.

LET OP! 

Uit het feit dat naast de Tornado, Avatar en Strataim NOVA Epsilon nu ook de E-RAZ airsoft granaat is toegestaan, mag je niet concluderen dat ook andere airsoft granaten zijn toegestaan.

Bron: NABV

IWA 2019 Modular Training Weapon by Wolverine Airsoft

The Modular Training Weapon a very realistic system for HPA lovers, with real steal parts, and empty magazine detection.

Video is published by BESTA Airsoft https://www.besta.pt

Winnaar "Invader Gear" Giveaway is bekend!

Op 2 maart 2019 was het dan zover, live op locatie bij Airsoft Legends in Capelle a/d IJssel werd de winnaar bekend gemaakt van de "Invader Gear" Giveaway. We werden goed ontvangen door Renzo Vink, eigenaar van Airsoft Legends.

Dat de online store een geweldige website is waar je een scala aan airsoft producten kunt vinden, dat wisten we al! Maar de echte belevenis ervaar je in de winkel. Ruim assortiment met uitstekende service en altijd een gezellig praatje. 

Bekijk het filmpje waarin we een babbeltje maken met Renzo, waarna ook de winnaar van de "Invader Gear" bekend wordt gemaakt. Melvin van Ras, nogmaals van harte gefeliciteerd!

 

Image
facebook72 instagram72 email72
X