Strataim Nova Epsilon in nieuwe kleuren verkrijgbaar bij Airsoft Center!

De Strataim Nova Epsilon in de nieuwe kleuren Groen & Paars zijn nu verkrijgbaar bij Airsoft Center. 

De Strataim Nova Epsilon airsoft granaat bestaat uit twee delen: Een huls en een drukcilinder met afblaasklep. De huls wordt geleverd in twee vormen. De ene is een zogenaamde Tornado, waarbij de balletjes zich bevinden in twee spiraalvormige buizen, en de andere wordt "Bijenkorf" genoemd. Daarbij is elk balletje geplaatst in een apart kamertje in de huls. De balletjes worden door O-ringen op hun plek gehouden. De drukcilinder is in alle uitvoeringen van de Strataim Nova hetzelfde en is zo gemaakt dat hij in elke huls past. Hij omvat een drukcilinder en een afblaasklep met stootsensor.

Strataim groen

De combinatie van huls en cilinder wordt door de gebruiker bepaald. De hulzen geven de Strataim Nova granaten andere eigenschappen waaruit gekozen kan worden, afhankelijk van de spelsituatie. De afblaasklep gaat open op het moment dat de airsoft granaat een schok krijgt, bijvoorbeeld omdat hij tegen een hard voorwerp stoot.De granaat heeft een totaal van 110 BBs op een indrukwekkende 200fps wanneer het gas volledig is opgeladen.Strataim paars

Wanneer wordt de Strataim Nova gebruikt?
De Strataim Nova wordt tijdens airsoft evenementen gebruikt in situaties waar een tegenstander zich verschanst heeft in een gebouw of achter een barricade, zodat hij niet direct geraakt kan worden met een airsoftapparaat in de vorm van een geweer of pistool. De Strataim Nova wordt over de barricade geworpen en op het moment dat hij afgaat zal iedereen die zich binnen een afstand van een meter bevindt geraakt worden door minstens één van de balletjes en moet naar de penalty box (of spawnzone).

Airsoft Center

De Strataim Nova Epsilon in de nieuwe kleuren Groen & Paars zijn nu verkrijgbaar bij Airsoft Center. Bestel deze geweldige Airsoft granaat in je favoriete kleur via onderstaande link!

AIRSOFT CENTER - STRATAIM NOVA EPSILON

Strataim paars 2 Strataim groen Strataim oranje Strataim blauw Strataim rood

Technische gegevens Strataim Nova:

- 110 bb's inhoud
- 200+ fps
- Passend in 40mm grenade pouches
- Hoogte 82mm
- Breedte 42mm
- Gewicht 230gr

De Strataim Nova is eenvoudig te herladen.

Let wel op!

De Strataim Nova Epsilon Impact Grenade is een gasdrukwapen (cat. IV lid 4 WWM). Het is verboden om deze onverpakt bij je te hebben in de auto of op straat. Voor handel is een erkenning nodig. De NABV staat het gebruik van deze granaat tijdens airsoft evenementen toe op voorwaarde dat dit veilig en verantwoord gebeurt.