The Ultimate Airsoft Competition

UAC is dé grootste Nederlandse airsoft competitie waarin teams competitief de strijd aangaan voor de titel ‘Ultimate Airsoft Squad’.

Dit voorjaar start de spectaculaire competitie UAC (Ultimate Airsoft Competition). In deze competitie gaan squads de strijd met elkaar aan, maar ook op individueel niveau word je beproefd. Elke wedstrijd is compleet anders.

Jij en je squadmates zullen alles uit de kast moeten halen om de verschillende wedstrijdonderdelen met goed gevolg te doorstaan. Onderdelen zoals een SWAT-baan, G&G Arena, Speedsoft, Duel Shoot-out, Headquarters, Domination, Search & Destroy, Urban Warfare baan en nog veel meer.

Kortom, alle aspecten van de airsoftsport komen aan bod en vragen het maximale aan skills van jou en je squad! Dit maakt deze airsoftcompetitie uniek in zijn soort!

Hebben jij en je squadmates het in je om de titel van ‘Ultimate Airsoft Squad’ te veroveren? En ben jij in staat om alle andere spelers achter je te laten en de ‘Ultimate Airsoft Warrior’ te worden?

Squads

Een squad bestaat uit minimaal 6 spelers en maximaal 10 spelers. Heb je al een team waarmee je speelt? Dan kun je je als team aanmelden. Belangrijk is hierbij dat er een squadcaptain wordt aangewezen. Alle communicatie loopt via de squadcaptain.

Heb je nog geen team? Meld je dan individueel aan. Wij zorgen dat je samen met andere individuele inschrijvers een team vormt. Dit team zal uit 6 tot 10 personen bestaan. Wij benoemen hierbij de squadcaptain.

De wedstrijden

Er worden 5 wedstrijden gespeeld op 5 verschillende locaties in Nederland.

De eerste 8 ingeschreven teams vormen de eerste league. Elke wedstrijddag van deze league zal door een professionele filmcrew vastgelegd worden. Binnen enkele dagen zal een aftermovie online worden gepubliceerd. Deze aftermovie zal een verslaglegging zijn van de dag met eventuele interviews met spelers.

Interesse? Voor inschrijvingen, data en meer informatie kun je kijken op de website van UAC: https://www.ultimateairsoftcompetition.com

Bron: Ultimate Airsoft Competition (De Ultimate Airsoft Competitie is onderdeel van de NABV)