Image

Over Ons

Welkom op het nieuwe en veelzijdige Airsoft platform met Airsoft Marktplaats!

We hebben na lange brainstorm sessies, dit bijzondere platform gecreëerd voor iedere fanatieke airsofter voor zowel in Nederland als in België.

Het begon als een hobby. Leuk, interessant, spannend, mee doen, aanschaffen van ons gear, replica's en alles wat nodig is. Zelfs ons eigen tactische vest is vaak met naald en draad bewerkt... Het schuurtje in de tuin werd omgetoverd tot een ware Men's Cave. Wat je ziet zodra je de deur open doet? Een wereld van airsoft materialen! Een uit de hand gelopen hobby? Tja, zo kun je het wel noemen. Airsoft, of ieder ander sport wat je beoefend, vraagt om kennis en informatie die je graag wilt uitwisselen.

Een voor de hand liggend social media platform is Facebook. Zou je denken! Helaas maakt Facebook het steeds moeilijker om je replica’s aan te bieden op airsoft pagina’s i.v.m. het anti-wapen beleid. Hierdoor zijn er in het afgelopen jaar meerdere airsoft pagina’s zonder pardon verwijderd. Frustrerend, want hoe kom je nou online in contact met elkaar? Wij vinden dat dit anders moet kunnen.

Na lange gesprekken en schetsen kwam het idee voor Airsoft Trade Center. 

Met Airsoft Trade Center bieden wij een uniek platform en Airsoft Marktplaats aan voor iedere airsofter die zijn tweedehands airsoft spullen wil verkopen, op de hoogte wil zijn van de laatste nieuwtjes, wil mee discussiëren of bijvoorbeeld ideeën wil uitwisselen op het forum, een team wil samenstellen om te beginnen met airsoft, maar ook voor bijvoorbeeld DIY-video's en nog veel meer. Maak ook gebruik van de Airsoft Lounge, praat op de site in de chat groep mee met andere airsofters en Airsoft Trade Center members! Onder het kopje 'Airsoft Teams' kun je meer lezen over teams. Wil je jou team er ook bij zien staan? Neem gerust contact met ons op als je je team een boost wilt geven om meer naamsbekendheid te creëren! 

Meld je nu aan en laat je meeslepen in de sensationele wereld van airsoft. Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om te beginnen met airsoft? Onder het kopje ' beginnende airsofter' staat er boordevol relevante informatie om je wegwijs te maken in de airsoft wereld. 

Let's do this together!

Team Airsoft Trade Center