Fort Knox by Crimi Events

Fort Knox by Crimi Events

Hallo mede-airsofters, mijn naam is Danny a.k.a DG-05.

Graag wil ik mijn bevindingen met jullie delen van de bezochte airsoft locaties

Wij ''The Dutch Ghosts" zijn reeds wezen Airsoften bij Fort Knox.

Wij zijn s’morgens aangekomen bij Fort Knox. Er was een hele ruime parkeer gelegenheid. Eenmaal geparkeerd keken wij naar het fort en zag het er uit naar een echte bunker uit de 2de wereld oorlog, toepasselijk dus.

Zoals gebruikelijk moesten wij ons aanmelden bij aankomst. Dat was in een winkeltje bij het fort. Het was helaas redelijk krap aangezien er veel mensen zich zelf aan wouden melden. Eenmaal aangemeld konden wij ons klaar maken in het fort zelf, alles licht lekker droog en je kunt alles ruim uit leggen.

De wc’s die aanwezig waren in het fort waren top, ze zijn goed schoon gemaakt.

Zodra wij klaar waren konden wij de fps meting doen aan het begin van het veld. Ze zijn redelijk snel met de fps meting.

Toen was het eindelijk zo ver, we kregen de briefing die behoorlijk duidelijk was zoals we gewent zijn van CRIMI-EVENTS met de regels die van toepassing waren die dag. Belangrijke tip: Er mogen geen witte bb’s gebruikt worden op het veld! Dus hou daar rekening mee!

Toen we naar onze base camp konden kregen we nog een briefing zodat het extra duidelijk was met wat we moesten doen en wat de game mode was.

Eenmaal toen we konden beginnen was het verkennen aangezien een aantal leden van onze team daar nog nooit geweest waren. Wij zijn achter een paar andere spelers aangelopen die direct naar 2 bunkers liepen die midden op het veld stonden.

Het is daarin tegen wel overzichtelijk met genoeg obstakels waar je goed achter kan schuilen.

Er was ook een tunnel stelsel die behoorlijk donker is, er hangt geen verlichting in die tunnels dus het is echt een aanrader om een lampje mee te nemen zodat je tenminste nog wat ziet.

Het eten was goed. Ze hadden daar een kraampje laten komen waar je broodjes kon bestellen.

Het drinken was even zoeken want dat verkochten ze aan een soort barretje in het fort.

Helaas genoeg hebben wij die dag een groepje spelers gehad die hun hit niet namen. De organisatie nam het serieus en gingen er achteraan om te kijken of de tegenstanders hun hit wel namen. FairPlay blijft soms lastig voor sommigen!

Kort gezegd, ik heb een leuke dag gehad met veel leuke actie’s. Zeker een aanrader voor als je daar nog niet bent geweest.

 

9f52d62c f139 4994 a587 e7345b8b13f9 2850aaf4 d2cd 4726 ba8b 35281de43556
6189aa79 cc90 4392 a257 ebccb96273c4 a04edcbf d2c7 4dda a5e0 85a117e04f24

Danny DG-05

The Dutch Ghosts

Image
facebook72 instagram72 email72
X